zz311

E-cigaretter er anordninger der erstatter normale cigaretter. Dette er en sundere og bedre måde at have et effektivt rygestop på. Rygereren indånder den fordampede rygevæske, som kan have hvilken som helst smag. Dette kan både være de traditionelle cigaretsmage, eller en smag som vandmelon. Vi vil i dette indlæg forklare fordelene ved at kvitte smøgerne, og erstatte dem med e-cigaretter.

Der findes utrolig mange grunde til at skifte fra cigaretter til e-cigaretter, og der findes endnu flere gode grunde til helt at stoppe med at ryge. At stoppe med at ryge kan dog være et stort skridt, og her kan e-cigaretten være en hjælp.

Ingen røg lugt

Denne faktor vil nok være utrolig vigtig for mange forældre. Der er ikke noget værre end at kunne dufte cigaretterne i børnenes tøj. Derudover udånder du vanddamp, som ingen lugt har, med e-cigaretter.

pige-leger

Ingen tjære, eller giftstoffer

En elektronisk cigaret indeholder ingen farlige eller skadelige giftstoffer, som der findes i normale cigaretter. Normale tobak cigaretter har i total over 4.000 skadelige giftstoffer. Disse er ikke til at finde i e-cigaretter.

Prisen

Som vi alle ved er cigaretter utroligt dyre, det er SMOK e cigaretter dog ikke. I stedet for at skulle ligge omkring 20.000 kr om året på cigaretter, kan man med e-cigaretter købe en e-cigaret. Denne ville skulle fyldes med rygevæske, alt efter ens behov for at ryge. I længden skulle dette skift gerne kunne spare dig 15.000 kr om året. De penge ville kunne gå til ferier med børnene.

Ingen passiv rygning

Ikke-rygere vil ikke blive generet af at du ryger på din e-cigaret. Man kan nemlig ikke være passiv ryger, med e-cigaretter. Der er ikke giftstoffer i nogen røg, da der ikke kommer røg, men damp ud af e-cigaretter. Derfor vil der intet skadeligt være ved den damp, der kommer ud af en e-cigaret.